Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Tragediile din Florida nu se opresc: 27 de cadavre au fost găsite în clădirea prăbușită, alte 115 sunt sub ruine

Global News
Florida

Bilanţul prăbuşirii parţiale a imobilului rezidenţial din Miami-Dade, Florida, a ajuns la 27 de morţi, iar peste 115 persoane sunt în continuare dispărute, anunţă autorităţile, conform cotidianului USA Today.

"Din nefericire, echipele de intervenţie au găsit alte trei cadavre", a declarat luni Daniella Levine Cava, primarul districtului Miami-Dade.

Citește și: VIDEO | Iese la iveală adevărul despre blocul de locuinţe prăbuşit în 12 secunde în Miami: Un inginer ştia încă din 2019 că sunt probleme

Bilanţul victimelor a ajuns la 27 de morţi, iar 118 persoane sunt dispărute după prăbuşirea parţială, pe 24 iunie, a unui imobil rezidenţial de 12 etaje, în zona Surfside din Miami-Dade, în statul Florida, scrie Mediafax.ro.

Autorităţile au demolat controlat restul clădirii duminică seară, de teamă că imobilul s-ar fi putut prăbuşi din cauza furtunii tropicale Elsa.

Citește și: Informații CONTRADICTORII privind prăbușirea unui bloc din Miami: DE CE susțin experții că nu se poate elucida cauza prăbușirii

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, s-a deplasat săptămâna trecută în statul Florida, la locul imobilului prăbuşit parţial. Liderul de la Casa Albă a semnalat că va coopera cu autorităţile din statul Florida în acţiunile de căutare a victimelor şi de asistenţă.

Citește și: Blocul prăbușit din Florida va fi demolat cu explozivi, pe măsură ce se apropie furtuna Elsa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.