Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULTIMA ORĂ Angela Merkel impune DICTATURA medicală: A ordonat vaccinarea obligatorie în spitale și aziluri, iar medicii se pregătesc de revoltă

merkel discurs

Germania intenţionează ca vaccinarea împotriva COVID-19 să devină obligatorie pentru personalul din spitale şi căminele de bătrâni, în încercarea de a opri o revenire a epidemiei în ţară, au anunţat joi guvernul şi autorităţile din landuri, după o reuniune de urgenţă, relatează AFP.

''Trebuie să protejăm cele mai vulnerabile grupuri'', au indicat ei într-o declaraţie comună, adăugând că ''este necesar ca personalul'' din spitale, centre de îngrijire sau cămine de bătrâni ''să fie vaccinat obligatoriu împotriva coronavirusului'', scrie agerpres.ro.

Citește și: Angela Merkel ia măsuri disperate, sistemul sanitar a colapsat: 'Ne aflăm într-o situaţie foarte îngrijorătoare. E momentul să acţionăm, situaţia e disperată'

Guvernul cancelarului Angela Merkel a refuzat, până acum, să ia în considerare vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale, notează AFP.

Toate măsurile vor trebui aprobate de Bundestag, Camera inferioară a Parlamentului, pentru a intra în vigoare. Sindicatele medicilor din unele landuri au anunţat că eventuala impunere a vaccinării riscă să genereze blocarea serviciilor medicale.

Citește și: Germania a intrat în COLAPS SANITAR, deși are 70% rată de vaccinare: NU mai are locuri la ATI și a început să transfere bolnavii în străinătate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.