Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Urmărire ca în filme: Polițiștii au arestat doi hoţi de animale, în timp ce erau live pe Facebook

Ciao.ro.
Taur

Doi hoţi de animale au fost urmăriţi şi prinşi de poliţişti, pe un câmp din judeţul Galaţi. Incidentul a fost transmis live pe Facebook de proprietarul animalelor. Hoţii au fost duşi la secţia de Poliţie, iar animalele au fost recuperate.

Incidentul s-a produs vineri, pe un câmp din comuna Griviţa, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Pandemia a LOVIT în piața imobiliară: cu cât au SCĂZUT prețurile imobilelor din marile orașe

Hoţii au fost filmaţi de proprietarul animalelor dintr-o maşină în care se află şi doi agenţi de poliţie. După o scurtă urmărire pe câmp, hoţii sunt imobilizaţi şi încătuşaţi.

„Uite-i frate cum se fură la Griviţă... Uitaţi hoţii, suntem live... stai pe loc, culcat... Griviţa trebuie păzită, lasă că păzim noi satul”, se aude vocea păgubitului pe înregistrare.

Poliţia Galaţi a anunţat că hoţii sunt doi tineri de 24 de ani şi 26 de ani care au furat trei vaci şi doi cai. Ei sunt cercetaţi pentru furt calificat şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

„Poliţiştii au depistat, pe un drum agricol de pe raza comunei Lieşti, doi tineri de 24 şi 26 de ani, ambii din localitatea Griviţa, cele trei bovine sustrase fiind cu ei. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi sustras, dintr-o gospodărie, doi cai pe care ulterior i-ar fi abandonat pe un câmp, de pe raza comunei Griviţa. Cei doi tineri, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.

Hoţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.