Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vloggerul Selly a venit la examenul de matematică într-o maşină de 70.000 de euro

FACEBOOK.COM SELLY
SELLY

Vloggerul Selly nu a mai apărut pe vlog, ci direct la proba la matematică, idolul adolescenţilor făcându-şi apariţia, miercuri, la examen, cu o maşină de 70.000 de euro. La doar 19 ani, vloggerul Selly are peste 2 milioane de urmăritori şi venituri de peste un milion de euro, potrivit Mediafax.

Andrei Şelaru este unul dintre cei mai de succes influenceri din ţară. Miercuri, în schimb, a fost unul dintre cei peste 150.000 de liceeni care au dat proba de profil la Bacalaureat.

Selly s-a remarcat printre elevii Colegiului Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova. A venit, să susţină proba la matematică, la volanul unui bolid de peste 70.000 de euro. Şi, aşa cum era de aşteptat, s-a îmbrăcat ca după ultima modă.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

Chiar dacă nu a reuşit să îşi parcheze maşina din prima, a declarat, că a venit relaxat şi cu dorinţa de a obţine o notă cât mai mare. A avut şi un avantaj: mama, profesoară de matematică.

„Mai mult decât ar fi trebuit să mă pregătesc pentru că a fost pandemia asta şi, vă daţi seama, stând în casă n-am putut să ignor şi m-am pregătit.(...) E important ce ştii (la Bacalaureat – n.r.), doar că şcoala românească ignoră foarte multe lucruri de interes şi te învaţă foarte multe lucruri inutile”, a spus Selly.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.