Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a răbufnit după anunțul lui Ludovic Orban: 'Are senzația că se răzbună pe PSD, însă, în realitate, se răzbună pe români'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a răbufnit după ce Ludovic Orban a cerut Ministerului Dezvoltării să nu plătească cererile de finanțare venite din partea primarilor PSD.

„Această vendetă politică a domnului Orban este de-o gravă injustețe și nu aduce nimic bun comunităților, fie ele conduse de primari PSD sau PNL. Am spus de nenumărate ori că avem nevoie de autorități și conducători ai statului care să-i reprezinte PE TOȚI ROMÂNII, nu indivizi care iau măsuri discreționare în funcție de culoarea politică și interesele de partid.

Domnul Orban are senzația că se răzbună pe PSD, însă, în realitate, se răzbună pe români. Îi amintesc că pe durata mandatului meu toți primarii au primit bani de la Guvern, indiferent din ce partid erau.

Din păcate pentru noi toți, lipsa de maturitate a actualului Executiv și setea de a face rău Partidului Social Democrat vor avea, din ce în ce mai des și mai accentuat, consecințe grave pentru oameni”, scrie Dăncilă pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.