Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Chiricheș i-a spart capul unui adversar în meciul Sassuolo - Parma, scor 1-1, în Serie A

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Sassuolo - Parma s-a încheiat 1-1, duminică seara, în Serie A. Vlad Chiricheș a fost integralist la gazde, în timp ce Reinaldo Radu și Valentin Mihăilă au fost rezerve neutilizate, relatează Mediafax.

Vlad Chiricheș a fost eroul unei faze controversate chiar în primul minut al partidei, la o fază ce nu anunța nimic periculos. Românul a ridicat piciorul la o înalțime medie, neobservând la timp faptul că Juraj Kucka s-a aplecat ușor cu intenția de a lovi mingea cu capul. Din nefericire, Chiricheș l-a atins pe slovac cu crampoanele, capul acestuia sângerând până când a fost pansat.

Kucka a fost autorul primului gol pentru oaspeți, după ce în prealabil Sassuolo avusese un gol anulat pe motiv de ofsaid. Gazdele au egalat dramatic în al cincilea minut suplimentar de joc al partidei, Djuricic transformând o lovitură de pedeapsă.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Parma smulge un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Sassuolo este pe un surprinzător loc 8 în Serie A, cu 30 de puncte din 18 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.