Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin analizează o nouă strategie pentru a câștiga războiul în Ucraina: 'Cât ar fi de ciudat, am discutat și despre acest lucru!'

BBC
Vladimir Putin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că s-a discutat problema rotației militarilor chemați sub arme în cadrul mobilizării parțiale, Ministerul Apărării al Federației Ruse și Statul-Major General se gândesc la acest lucru și "vor lua o hotărâre" în acest sens, relatează Rador.

"Cât ar fi de ciudat, am discutat și despre acest lucru. Va fi necesar să se analizeze în funcție de situație, de evoluția evenimentelor, poate că unele formațiuni (în zona operațiunii militare speciale) vor fi schimbate cu altele. Totuși, toți vor avea statutul de participanți la acțiunile de luptă", a spus președintele Vladimir Putin astăzi, întrebat de jurnaliști despre rotația celor mobilizați.

Anterior președintele Vladimir Putin a comunicat că 150 de mii din cei 300 de mii de mobilizați se află acum în zona de război. Alte 150 de mii de mobilizați se găsesc în poligoanele și în centrele de instrucție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.