Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30 de migranţi care se cazaseră într-un hotel din Timişoara, depistaţi de poliţişti. Unitatea a fost amendată

www.politiadefrontiera.ro
migranți frontieră Serbia

Un număr de 30 de cetăţeni irakieni care se cazaseră într-un hotel din Timişoara au fost depistaţi de poliţişti, pompieri şi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Direcţiei de Sănătate Publică, în timpul unei descinderi. Unitatea hotelieră a fost amendată pentru încălcarea legii privind înregistrarea turiştilor şi a celei privind prevenirea şi stingerea incendiilor. Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, joi, poliţiştii, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)şi inspectori din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) şi Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au descins într-o unitate hotelieră pe Calea Dorobanţilor din Timişoara unde au depistat 30 de cetăţeni irakieni.

Aceştia deţineau documente şi erau înregistraţi în evidenţele recepţiei. În urma acestei acţiuni, hotelul a fost amendat de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş cu 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind înregistrarea turiştilor şi cu 17.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor referitoare la prevenirea şi stingerea incendiilor. Potrivit reprezentanţilor ISU Timiş, neregulile găsite au fost: neprezentarea documentaţiei care a stat la baza eliberării autorizaţiei de funcţoionare, hidranţii interiori au fost scoţi din funcţiune, o cale de evacuare a fost blocată, însă a fost eliberată în timpul controlului, iar instalaţia electrică a fost exploatată în mod necorespunzător.

Inspectorii DSP şi ITM urmează să aplice şi ei alte sancţiuni pentru deficienţele şi neregulile din sfera lor de competenţă. Cei 30 de migranţi cazaţi în hotelul din Timişoara au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la Centru de azil şi proceduri de cazare Timişoara, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.