Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa NU! Campanie murdară cu mame și șoferi de tir/ FOTO

dorusupeala.ro
sectie de votare vot alegeri latrina

Dintre miile de mesaje care circulă pe Facebook, majoritatea lansate direct sau indirect de partide, în ultimele zile s-a remarcat un „dialog” imaginar de la distanță. S-a remarcat la categoria „Așa NU!”, pentru că este folosită drama familiilor despărțite de mii de kilometri.

Unul dintre cele mai distribuite mesaje din ultimele zile este cel al unui șofer de tir, care își amenință mama că nu îi mai trimite bani dacă votează PSD. Într-o limbă română aproximativă, presupusul șofer dă vina pe Iliescu, Năstase și Ponta pentru situația sa.

Vezi și: Cum poate schimba Diaspora soarta alegerilor parlamentare/ ANALIZĂ

„Mama dacă votezi PSD, de la mine nu mai vezi 1 euro. Datorită la Iliescu, Năstase și Ponta noi nu avem autostrăzi și economie. Datorită lor eu muncesc prin țări străine, departe de casă și de tine. Semnat: șofer pe comunitate departe de casă și de toate Daniel”, este mesajul devenit viral, distribuit inclusiv de candidați PNL.

content-image

Vezi și: SURSE - SONDAJ intern al PNL: cifra care SCHIMBĂ radical soarta alegerilor

Dincolo de reacțiile de revoltă („Ce fel de om trebuie să fii ca să-ți ameninți mama?”), tabăra adversă a pierdut ocazia să dea un răspuns inteligent și a distribuit un alt mesaj, în care presupusa mamă a șoferului de tir își îndeamnă fiul să voteze cu PSD pentru a alunga din țară „soroșiștii și trădătorii”. Într-un alt mesaj, șoferul Daniel își îndeamnă mama să voteze cum vrea, pentru că în 2014 au votat Iohannis și s-a dovedit a fi „țeapă”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.