Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII GRAVE ale lui Ion Ţiriac: 'Simona Halep a fost FURATĂ la Roland Garros, în finală'

www.prosport.ro
Ion Țiriac Simona Halep

Afirmaţii extrem de grave ale magnatului Ion Ţiriac despre un meci al celei mai bune jucătoare de tenis din România, Simona Halep. Ţiriac a criticat faptul ca la Roland Garros nu se foloseste sistemul hawk-eye (reluarile fazelor controvesate) si spune ca viata Simonei ar fi fost alta acum daca n-ar fi fost dezavantajata. anunţă ziare.com.

Citește și: BOMBĂ PRO TV anunță că Gigi Becali nu mai merge la TAS

"Mi se pare ridicol ca la Roland Garros nu se foloseste sistemul hawk-eye! Halep, in finala cu Sharapova din 2014, a fost furata! A pierdut un punct in setul decisiv! Daca aveam hawk-eye, Simona castiga Roland Garros si astfel i se schimba toata viata!", a spus Tiriac intr-un interviu pentru Le Monde.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!

Apoi, Tiriac a explicat ce schimbari ar face in tenis daca ar avea putere. "Trebuie sa schimbam marimea mingilor, sa le facem cu 10-15% mai mari, astfel incat jocul sa fie mai lent, iar jucatorii talentati sa iasa la lumina. Ar fi preferabil sa schimbam si sistemul de punctaj. Spre exemplu, sa eliminam sistemul cu avantaj. Ar trebui permis un singur serviciu...

Citeşte şi: Tudor Chirilă intervine în scandalul dintre Guvern şi Liviu Dragnea: 'Hoţi inculţi'

Timpul efectiv al unui meci de la Roland Garros este 32% din intreaga durata. Asta inseamna ca in restul timpului stam si asteptam. Poate ca ar trebui sa punem un cronometru ca la baschet cand serveste un jucator, deoarece mereu se depasesc cele 20 de secunde", a completat Tiriac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.