Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE: 'PSD vrea să îl dea jos pe Mişu Negriţoiu pentru că l-a CĂLCAT pe coadă pe Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că situaţia preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu, este "un pic mai delicată", acuzând PSD că doreşte demiterea acestuia pentru că "l-a călcat pe coadă" pe Liviu Dragnea.

Ea a subliniat că PNL nu doreşte să intre în jocul PSD.

Citește și: Klaus Iohannis desființează proiectul lui Tăriceanu: 'Vrem toată puterea la Parlament?'

"În privinţa domnului Negriţoiu situaţia este un pic mai delicată şi o să luăm o decizie în această privinţă. Aşa cum am spus, domnul Negriţoiu trebuia să fi plecat demult din fruntea ASF, însă faptul că abia acum domnul Dragnea s-a decis să îi facă vânt domnului Negriţoiu reprezintă un joc în care PNL nu ar trebui să intre. Exact aşa cum au procedat şi cu preşedintele Radioului Public. Domnul Miculescu era incompatibil de când l-a pus PSD pe funcţie, după patru ani au ajuns la concluzia că este incompatibil doar pentru că domnul Miculescu a îndrăznit să se pună rău cu domnul Dragnea. Cred că PNL nu ar trebui să intre în jocurile pe care PSD le face, de a elimina politic anumite persoane care devin inconfortabile pentru PSD. O să analizăm (dacă PNL susţine schimbarea lui Mişu Negriţoiu - n.r.). Este foarte greu să vă spun acum care este votul pe care PNL îl va da la propunerea PSD", a afirmat Turcan, după şedinţa Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal, potrivit Agerpres.

Ea a precizat însă că Negriţoiu trebuie demis de la conducerea ASF.

"Domnul Negriţoiu trebuie dat jos. Întrebarea este pe cine vrea să pună PSD în loc. PSD vrea, cu votul PNL, să pună un subordonat sau un vasal al domnului Dragnea? La această provocare măreaţă pe care PSD o face PNL daţi-mi voie să ne gândim de 100 de ori şi să analizăm cel mai bine cum ar trebui să ne comportăm politic. PSD nu îl dă jos pe Mişu Negriţoiu pentru că a făcut prostii una după alta, a politizat o instituţie, a blocat-o şi a făcut-o să funcţioneze împotriva cetăţenilor. PSD îl dă jos pe Mişu Negriţoiu pentru că l-a călcat pe coadă pe domnul Dragnea. În acest context, PNL nu va răspunde jocului domnului Dragnea", a conchis liderul liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.