Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase cere intervenția POLIȚIEI după scandalul de la Gaudeamus: Atac violent la adresa protestatarilor / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Adrian Năstase

Scandal fără precedent la Târgul Gaudeamus, acolo unde omul de afaceri Dan Voiculescu și-a lansat o nouă carte. Evenimentul a fost unul care a stârnit multă agitație, în jurul standului lui Dan Voiculescu.

La evenimentul de lansare al lui Dan Voiculescu a venit și fostul premier Adrian Năstase, dar și alți analiști, care i-au făcut laudatio lui Voiculescu. Protestatarii #rezist nu au ratat ocazia și când l-au văzut pe Adrian Năstase i-au oferit acestuia hârtie iginică, o formă de protest asemănătoare cu cea din Piața Victoriei, când oamenii au aruncat cu hârtie igienică către clădirea Guvernului.

Citește și: Kovesi a EXPLODAT în presa străină: critici VIOLENTE la adresa legilor justiției

Evenimentul l-a scos din minți pe fostul premier care cere intervenția poliției. Într-o postare pe propriul blog, Năstase a lansat un atac violent atât la adresa celui care i-a oferit un sul de hârtie igienică, cât și la adresa jurnalistului Mălin Bot. "Churchill spunea ca atunci cand tac vulturii, trăncănesc papagalii. Pe unul dintre acesti papagali il puteti vedea in fotografiile alăturate. „Intelectualul”, venit la Târgul de carte, nu era interesat de cărti; el trebuia să provoace un incident care să fie filmat de istericul Mălin Bot.

Dădeam un interviu, cănd l-am observat pe „intelectualul” respectiv, avand in mână nu o carte ci un sul de hârtie igienică. Mi-a fost teamă că o să-si facă „treaba” in stand, in conditiile in care avea hârtia igienică la el. Asa că l-am luat de o aripă si i-am arătat unde este toaleta.

Citește și: SCENE INCREDIBILE cu Mălin Bot și Dan Voiculescu: Fostul senator i-a pus mâna la gură / VIDEO

Bot trebuia, probabil, să filmeze. Nu i-a iesit. Oricum, eu cred că organizatorii Târgului ar trebui să sesizeze politia in legătură cu actiunea lui Bot si a celor câtiva huligani care l-au insotit", a tunat Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.