Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia Naţională de Integritate dă lovitura în primării: Aleşi locali, INCOMPATIBILI

romaniatv.net
ani sigla

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul a șase foști și actuali aleși locali. Potrivit unui comunicat al ANI, vizaţi sunt doi primari, doi viceprimari, dar şi doi consileri locali.

În cazul primarului comunei Dochia, din judeţul Neamţ, ANI susţine că Ciubotaru Iulian Gheorghe a deţinut simultan funcţia de primar şi a încasat salariu de la un SRL.  Fostul primar al comunei Zorlenţu Mare, din Caraş Severin se află într-o situaţie similară. Acesta a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de comerciant persoană fizică.

Sunt şi doi viceprimari pe lista ANI: viceprimarul comunei Sângeorgiu de Mureş, Birtalan Istvan, dar şi fostul viceprimar al comunei Ocna de Fier, Mircea Ungurean. În cazul lui Birtalan Istvan, oficialii ANI susţin că acesta a fost şi administrator la mai multe firme în timpul mandatului, dar au menţionat şi faptul că fostul viceprimar nu a relevat veniturile încasate în baza contractelor PFA în declaraţiile de avere.

Pe listă se regăsesc şi doi consilieri locali: consilierul local în cadrul Consiliului Local al comunei Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, Niculae Mărgărit şi fostul consilier local în cadrul Consiliului local al comunei Mălureni, județul Argeș, Bucălie Florian.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: S-a CÂŞTIGAT premiul cel mare la Loto. Unde s-a jucat biletul norocos .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.