Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Măcel în staţia de autobuz: Patru oameni ucişi pe loc/ FOTO&VIDEO

breaking

Un grav accident de circulaţie s-a produs luni dimineaţa la Brăila. Un bărbat de 27 de ani, aflat la volanului unui Renault cu numere de Bucureşti, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o staţie de autobuz de pe Şoseaua Râmnicu Sărat.

Potrivit debraila.ro, patru persoane aflate în staţie au fost ucise pe loc, iar o alta, o femeie, a murit în timpul manevrelor de resuscitare.

Potrivit primelor informaţii, şoferul a fost scos din maşină de un echipaj de descarcerare. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

UPDATE: Potrivit informaţiilor furnizate Agerpres de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian, maşina implicată în accident a fost grav avariată, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea şoferului vinovat de producerea accidentului şi transportarea lui la spital. 

'Accidentul s-a produs pe o şosea, într-un cartier mărginaş al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informaţi că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, şoferul este încarcerat în maşină, iar o altă persoană este rănită mai uşor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaţilor crescând la cinci. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din maşină şi transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită uşor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observaţie la spital', a declarat lt. col. Stoian. 

Circulaţia în zona producerii accidentului nu a fost oprită, iar poliţiştii Serviciului Rutier al IPJ Brăila se află în continuare la faţa locului, unde fac cercetări pentru a afla circumstanţele producerii accidentului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.