Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibec: 'Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult'

www.agerpres.ro
Denis Alibec

Fotbalistul formației FCSB, Denis Alibec, a declarat, marți seara, după rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, în prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că este dezamăgit de jocul său și de faptul că nu a putut să își ajute mai mult echipa.

"Nu am vorbit deocamdată cu antrenorul, probabil că vom discuta mâine despre meciul de azi. Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Normal că nu ne dorim să ratăm calificarea, dar orice se poate întâmpla. Vom merge în Cehia să câștigăm și vom vedea ce va fi", a spus căpitanul formației FCSB, conform Agerpres.

Citește și: După egalul cu Viktoria Plzen, Gigi Becali i-a NENOROCIT: Pe cine a dat afară de la echipă și ce i-a zis lui Dică

Referitor la accidentarea lui Constantin Budescu din meciul de marți seara, Alibec a afirmat: "Va fi o pierdere dacă nu joacă Budescu în retur. Orice jucător care nu joacă reprezintă o pierdere pentru noi. Sper totuși să nu fie ruptură".

Echipa de fotbal FCSB și formația cehă Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), marți seara, pe Arena Națională din București, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la 2 august, în Cehia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.