Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre, dusă cu poliția la judecător: Ce s-a întâmplat în instanță

alina petre

Alina Petre  a trăit iar momente de spaimă! Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, cel care a condus SRI, a fost dusă cu poliția la un termen din procesul în care e judecat bărbatul care i-a ucis o fostă angajată.

”Mi s-a emis un mandat de aducere și am fost căutată peste tot, față în față cu criminalul angajatei mele, în calitate de mator. Nici până la acest moment judecătorii nu au putut delibera asupra încadrării și a pedepsei. Citațiile nu au ajuns la mine, au ajuns la fostul domiciliu. Fostul soț nu a vrut să mă înștiințeze. M-am și speriat, pentru că nu e frumos să te trezești cu polițiștii peste tine. Am dat declarații și ucigașul era acolo. Era cu capul plecat.”, a spus Alina Petre la România TV.

Citește și: David Copperfield a batjocorit Oscarul la gala premiilor Academiei de muzică country / VIDEO

Alina Petre i-a povestit judecatorului momentele terifiante de acum un an, iar declaratia ei au dus la inasprirea pedepsei cerute de procurori. Suspectul de crima, fostul iubit al victimei, nu a indraznit sa o priveasca in ochi pe acuzatoare. El risca cel putin 25 de ani de inchisoare.

Alina Petre e unul dintre martorii importanti intr-un caz de crima petrecuta in urma cu un an, chiar inainte de Paste, in magazinul ei de langa Guvern. Una dintre angajatele ei fusese ucisa cu bestialitate de barbatul pe care il parasise.

Citește și: Bob Dylan a primit, ÎN SECRET, premiul Nobel pentru Literatură

Cat timp a fost audiata Alina Petre, suspectul a tinut privirea in pamant si a plans cand a auzit-o cum vorbea despre faptul ca o amenintase pe victima inaintea atacului.

"Daca femeia pe care am iubit-o nu mai e, nici eu nu mai pot fi"! Au fost singurele cuvinte rostite de barbat in boxa acuzatilor, anunță PRO TV.

Citește și: Monica Tatoiu, in razboi cu Anamaria Prodan: `Daca ii mai prind…`

Tocmai marturiile facute de fosta nora a lui Virgil Magureanu i-au determinat pe procurori sa ceara agravarea acuzatiilor pentru care barbatul poate fi condamnat la 25 de ani de inchisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.