Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petrescu: Interesul Guvernului este ca România să fie o ţară cu adevărat business friendly

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Interesul Guvernului este ca România să fie o ţară cu adevărat "business friendly" iar întâlnirea premierului de joi cu marii investitori români vine în continuarea demersurilor Guvernului de a avea un dialog constant şi deschis cu mediul de afaceri, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, într-un briefing la Palatul Victoria. "Interesul Guvernului este ca România să fie o ţară cu adevărat 'business friendly'. În sensul acesta, premierul a avut întâlniri cu mediul de afaceri străin şi cu mediul de afaceri românesc. Premierul a ascultat care sunt problemele şi sugestiile celor care au participat la această întâlnire", a spus Petrescu.

Ea a adăugat că o foarte mare parte dintre subiectele abordate la întâlnirea de joi au privit activitatea ANAF. "Companiile şi Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală nu sunt neapărat cei mai buni prieteni din lume, dar prin legea prevenţiei (...) Guvernul exact asta intenţionează - ca autorităţile de control să se îndepărteze puţin de la controalele care duc mult prea des la nişte măsuri drastice şi mai degrabă să încurajeze conformarea fiscală", a subliniat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Alina Petrescu a subliniat că întâlnirea de joi "a venit în continuarea demersurilor premierului şi demersurilor Guvernului României de a avea un dialog constant şi deschis cu mediul de afaceri din România". La întâlnirea de lucru cu premierul, joi, au participat reprezentanţi ai firmelor: Softwin Bitdefender, Histria Defense, Network One Distribution SRL şi Flanco Retail SA, S.I.E.P.C.O.F.A.R. SA, Banca Transilvania, Farmec SA, Fildas Trading SRL, Gersim Impex SRL, Transavia, Help Net Farma SA, Arabesque SRL, Adeplast SA, Altex România SRL, Christian '76 Tour SRL, Aaylex Prod SRL, Cerealcom Dolj SRL, Brisegroup SRL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.