Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMENDĂ uriaşă încasată de Antena 3 din cauza soției unei vedete de la PRO TV

ziuanews.ro
antena 3

Antena 3 a încasat o nouă amendă uriaşă din partea CNA-ului. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat televiziunea de ştiri a grupului Intact din cauza unei emisiuni la care Olivia Steer a afirmat că persoanele vaccinate devin factori de răspândire a bolii şi că, în stadii incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău, anunţă news.ro.

Citește și: FOTO HOT Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

În cadrul emisiunii, Steer a afirmat că vaccinurile au fost responsabile pentru moartea mai multor copii din judeţul Argeş. Ea a invocat, în sprijinul spuselor, un raport al Corpului de Control al Guvernului. De asemenea, Olivia Steer a mai spus în emisiune că, în stadiile incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău, pentru că anumite forme ale acestuia nu se dezvoltă dacă sunt lăsate în pace. Chiar şi cancerele mai dezvoltate se pot remite de la sine, în anumite cazuri. Ea a citat aşa-zise studii apărute online.

Citește și: Jocul lui Ponta cu Dragnea. Ce a vrut sa-i transmita Tariceanu lui Iohannis

Amenda a fost propusă de Radu Herjeu şi a fost votată de şapte din cei opt membri CNA prezenţi la şedinţă – Florin Gabrea, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tfeanu, Radu Bogdan Herjeu şi Dorina Rusu. Radu Călin Cristea a fost împotrivă. „Prin faptul că a invitat-o pe doamna Olivia Steer, şi treaba ei ce părere are şi, într-adevăr, a dăunat prin ceea ce a făcut pe Facebook, dar faptul că a fost invitată la Antena 3 într-o emisiune cu audienţă atât de mare i-a dat i legitimitate în plus. Nu are cum Olivia Steer să aibă legitimitate cu privire la probleme medicale privind sănătatea copiilor, sănătatea femeilor bolnave de cancer. Cum se poate să spună la televizor că mamografiile sunt periculoase şi un cancer, dacă ai răbdare să îl laşi 6 ani, atunci se resoarbe de la sine?”, a spus Dorina Rusu.

Citește și: REVOLUȚIE în medicină: A fost creat primul embrion artificial din celule stem

De asemenea, postul de televiziune a mai primit o amendă pentru o altă emisiune care a fost reclamată de Cristian Macsim, fostul şef al Serviciului Secret al Poliţiei din Suceava, forul audiovizual cerând televiziunii să îi acorde drept la replică. Cele două amenzi se ridică la 25.000 de lei, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.