Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ameninţările teroriste sporesc măsurile de securitate în capitala Belgiei

Primarul capitalei belgiene Bruxelles, Yvan Mayeur, a anunţat miercuri măsuri de securitate sporite în centrul oraşului pentru evenimentele de Revelion, dar că focul de artificii nu va fi anulat în ciuda ameninţării teroriste, scrie EFE, conform agerpres.

Citeşte şi: Un SUPERvulcan se TREZEŞTE în Italia. Consecinţele unei erupţii sunt CATASTROFALE

După dublul atentat din 23 martie de la aeroport şi metrou care a lăsat în urmă 32 de victime, autorităţile belgiene se află în alertă de gradul 3 din 4, iar forţele de securitate au desfăşurat un număr mare de agenţi în oraş.

"Vom lua toate măsurile necesare pentru a face faţă dificultăţilor", a declarat primarul într-un interviu acordat postului de radio RTL. Măsurile de securitate nu au în vedere doar ameninţarea teroristă, a mai spus Mayeur.

"Oamenii se axează pe terorism, dar adevărul este că ne putem confrunta şi cu alte probleme, precum busculadele", a mai spus primarul. Autorităţile vor lua măsuri pentru a restrânge numărul de persoane în zone determinate din centrul oraşului pentru a evita mulţimile.

Evenimentele organizate cu ocazia Anului Nou încep în centrul oraşului în jurul prânzului şi continuă spre seară cu mai multe concerte şi tradiţionalele artificii la miezul nopţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.