Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 a dat LOVITURA cu Elena Udrea

antena 3

Scandalurile penale în care este implicată Elena Udrea au constituit o adevărată mină de aur pentru postul de televizune Antena 3. În luna februarie, perioadă în care s-a discutat intens subiectul Udrea, Antena 3 a cunosctut o creștere spectaculoasă a audiențelor.

”Toată ziua lumea stă și se uită la Antena 3, toți cei care sunt 18+, peste 18 ani, postul Antena 3 este postul nr 1 în România, toată lumea în luna februarie a stat să urmărească ce se întâmplă la Antena 3 (…) Creșterile sunt uriașe, raportat la orice, la luna anterioară, la anul precedent (…) Aceasta este lovitura năprasnică pentru Băsescu și toată camarila lui (…) din 2010, postul acesta crește și crește și crește de la an la an. Acesta e un lucru care-l doare cumplit pe Băsescu. Antena 3 e aici? Da, nenorociților, e aici”, a declarat Mihai Gâdea, directorul postului, când s-au anunțat cifrele de audiență.

În luna februarie, Antena 3 a câștigat 100.000 de telespectatori pe minut, în plus față de luna ianuarie. Astfel, Antena 3 a avut o medie de 309.000 telespectatori în ianuarie, pentru ca în februarie să ajungă la o medie de 406.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.