Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNŢ de la Casa Regală: Ultimele informaţii despre Regele Mihai

Regele-Mihai

Familia Regală a emis duminică un nou comunicat în legătură cu situaţia Regelui Mihai. Astfel, principesa Elena, mama fostului principe Nicolae, va sosi luni în Elveţia, pentru a fi alături de părinţi.

"Alteța Sa Regală Principesa Elena a României sosește luni, 14 martie, în Elveția, pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. Principesa Maria s-a întors din Elveția la sfârșitul săptămânii acesteia. Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întors la București și reiau luni, 14 martie, activitățile publice curente în Capitală și în țară", se precizează în comunicatul familiei Regale.

Principesa Elena a României, născută pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne, în Elveția, este cea de-a doua fiică a Regelui Mihai I al României și a principesei Ana. Este a doua în linia de succesiune la tronul României, după sora sa mai mare, Margareta.

Regele Mihai se află internat de mai bine de două săptpmâni într-o clinică din Lausanne și este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică, primind tratament permanent. Toate atribuţiile de custode al Coroanei au fost preluate de Principesa Margareta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.