Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul anului în PSD: Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, se RETRAGE

ilie sarbu

Poate fi anunţul anului în PSD: Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, a hotărât să se retragă din Parlament, la finalizarea actualului mandat. Acesta nu va mai candida în 2016, potrivit declaraţiilor senatorului Ioan Iovescu, recent înscris în grupul PSD din Senat, după ce a fost ales în 2012 din partea PPDD, în acelaşi colegiu cu Sârbu, în judeţul Timiş.

Ioan Iovescu era ultimul parlamentar PPDD a trecut în grupul PSD din Senat la începutul acestei săptămâni. Deocamdată nu este membru al partidui, însă nu ezită să facă public faptul că Ilie Sârbu i-a promis că-i lasă moştenire colegiul pentru alegerile din 2016.

„El lucrul acesta mi l-a spus de foarte mult timp. Știam lucrul acesta după ce am ajuns senator, pentru că aflasem, și nu e un secret, de la cuscrul meu care este membru PSD, Cornel Lera, care mi-a confirmat și el. Mi-a spus și el că domnul Sârbu nu va mai dori în 2016 să candideze și atunci, în 2013, mi-a spus ar fi bine să te îndrepți către PSD. (…) Deci el personal mi-a spus. Toate partidele m-au curtat. Este un fenomen care nu-mi place, ești curtat în loc să te lase să-ți desfășori activitatea. (…) El a spus că nu va mai candida în 2016. Eu i-am zis în spirit de glumă, că nu vreau să jignesc, «Domnul Sârbu, la nivel de Timiș, dumneavoastră sunteți numărul unu. Dacă eu vă iau locul ce va fi? Înseamnă că eu sunt number one?». Deocamdată mă afiliez grupului, ca să văd modul de lucru, dar nu m-am înscris în partid”, a declarat Iovescu, pentru debanat.ro.

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, afirmă că Iovescu are loc oricând în PSD, însă refuză să vorbească despre o candidatură a acestuia în locul lui Ilie Sârbu. Potrivit lui Grindeanu, socrul lui Ponta ar mai face faţă în Parlament cel puţin încă două mandate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.