Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC la Nicuşor Dan după referendumul din USR: 'Dezavuăm telenovela demisiei cu revenire'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Atac virulent la adresa fostului preşedinte al USR, Nicuşor Dan, după rezultatele referendumului din cadrul partidului.  Vicepreşedintele USR, Cătălin Drulă, a scris, pe contul său de Facebook, că platforma liberală din cadrul formaţiunii dezaprobă faptul că Nicuşor Dan "s-a pus pe sine deasupra partidului" şi că USR "va continua să rămână un partid al membrilor săi şi al cetăţenilor şi nu al unui singur om".

Citeşte şi: Dan Andronic RUPE TĂCEREA. Dezvăluiri BOMBĂ despre legătura lui Liviu Dragnea cu COLDEA

"Dezavuăm telenovela demisiei cu revenire, campania din afara partidului pentru partid şi continuarea campaniei în timpul referendumului, toate elemente care denotă lipsă de respect faţă de membrii USR, care aşteptau respectarea regulilor principial agreate. USR Liberal este încrezător că viitorul Congres va alege un nou preşedinte capabil să pună interesele alegătorilor şi ale societăţii deasupra dorinţelor proprii, să creeze şi să menţină punţi pentru dialog, să conducă împreună cu şi respectând membrii USR şi să garanteze, prin acţiunile lui, că USR este acel partid altfel care modernizează România", a scris deputatul Cătălin Drulă, vicepreşedinte al formaţiunii, pe pagina sa de Facebook.

USR se va poziţiona împotriva referendumului iniţiat de Coaliţia pentru Familie pentru modificarea Constituţiei privind definiţia familiei. Decizia a fost luată în cadrul referendumului intern, în urma căruia 52,9% din membrii formaţiunii au votat că USR trebuie să aibă o poziţie ca partid pe tema referendumului iniţiat de Coaliţia pentru Familie, în timp ce 82,5% au arătat că USR trebuie să se poziţioneze împotriva referendumului pe tema familiei. Rezultatele vor fi validate de Biroul Naţional al USR, care se reuneşte astăzi, 14 august, în şedinţă.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Cristian Boureanu, chemat în FIECARE ZI la controlul judiciar. 'Mi-am ÎNVĂŢAT lecţia' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.