Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autodinamitarea unei natiuni!!!

De cativa ani asist constient si aproape neputincios la autodinamitarea natiunii romane.

Personaje "incarcate" de lasitate si dispret fata de orice forma de demnitate se pun pe ei deasupra intr un joc prin care distrug Romania.

"Spovedaniile" publice ale unora dintre ei au un iz de amenintare si santaj specifice mai degraba clanurilor interlope decat oamenilor de stat. Dincolo de orice problema personala este O TARA pe care acum o siluiesc mai toti tragamd de ea ca de un cadavru.

Imaginea pe care mi o creeaza acesti indivizi este aceea a unei nave care se scufunda iar comandantii se bat pe punte cine sa ia tacamurile de argint sau se imping sa si gaseasca loc spre singura barca de salvare fara a se mai uita la milioanele de romani ce se duc incet la fund. Si se duc la fund datorita managememtului echipei de comandanti care in bataia lor stupida de a fi toti comandanti au scufundat nava.

Este peste puterile mele sa inteleg cum pot  oameni care inteleg atat de bine ce inseamna un popor si judecata istoriei sa se gandeasca doar la prezentul lor!!!...Autodetonarea ca forma de santaj si presiune pentru salvarea personala a devenit  in fapt un instrument de distrugere a tarii.

Romania reusise sa devina ACEA tara mare, stabila, puternica, echilibrata economic din intreaga regiune...iar aceia care se joaca cu destinele romanilor in aceasta perioada fac in fapt (cu sau fara voia lor) jocul acelor tari care inteleg ca o tara mare si puternica poate deveni rapid o tara mare si PROSPERA.

Nu am niciun dubiu ca acest serial al autodetonarilor va continua indiferent de impactul asupra unei Romanii ce va slabi si se va rupe incet sub greutatea vorbelor si faptelor unor oameni pe care romanii la un moment dat i a investit cu increderea lor.

Manipularea va continua, divizarea se va accentua si orice pol care va incerca sa uneasca si sa dezvolte Romania va fi atacat din toate directiile sau mai bine spus "comandamentele"... ramane insa o urma de speranta ca se vor gasi o mana de romani ce nu vor ceda acestor presiuni manipulari si diversiuni si se vor asigura ca "nava"  ajunge in siguranta la mal fara a fi fost "pradata" de pirati dar cu toate scursurile peste bord.

 

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.