Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata lui Daniel Dragomir, atac DUR la adresa lui Klaus Iohannis: 'Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi'

Facebook
laura vicol
Avocata Laura Vicol iese la rampă după declarațiile recente ale lui Klaus Iohannis cu privire la fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, și îi cere acestuia să nu mai mintă. „Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi”, scrie Laura Vicol pe Facebook.

„Stimate domnule preşedinte Iohannis", îşi începe mesajul adresat preşedintelui României, Klaus Iohannis. "Am pretenţia ca măcar un singur om (în speţă domnia voastră) din conducerea acestei amărâte de ţări în gâtul căreia v-aţi înfipt colţii, să NU MAI MINTA! Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi şi datorita mie, doar v-am votat (regretul e tardiv)..NU, domnule presedinte, Daniel Dragomir NU a plecat din SRI din cauza unor probleme/dosare penale ci pentru că, spre deosebire de alţii, nu a acceptat să fie sluga manipulată în detrimentul acestei ţări pe care se presupune ca o conduceţi dumneavoastră. Aş fi vrut să vă văd în geaca dumneavoastră roşie şi la mine la proces, unde m-au descătuşat adevărul şi vreo 50 de colegi avocaţi..nu că mă vait, dar nu pot să tac. Am o rugăminte, credeţi că mă puteţi face mândră de preşedintele tării mele? Pana acum nu v-a iesit.. O româncă", este mesajul Laurei Vicol.

SCANDAL la Vocea României, de la PRO TV! Tudor Chirilă îl face praf pe Smiley: 'Mi se pare GROAZNIC, e RUȘINOS, îi PUTE'

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, răspunzând unei întrbări legate de afirmaţiile făcute în presă de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, că i se pare ”o campanie ciudată” şi că nu urmăreşte astfel de ”cancanuri”.

„Mie mi se pare o campanie ciudată, nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancanuri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii. Ba chiar, când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, şi aşa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.