Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu rade in fata dosarelor sale penale si iese din nou la atac

Fostul presedinte Traian Basescu rade in fata dosarelor sale penale si iese din nou la atac. Aflat intr-o emisiune de televiziune, Basescu a ras cand s-a pomenit de dosarele sale penale si a subliniat ca nu se teme de acestea si nici de arest.

"Nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamantul, stiu ca intotdeauna am respectat legea.

Stiam ca Nitu (n.r. procurorul general) este vanator de teroristi la Revolutie, acum vad ca e vanator de fost presedinte. Aceste dosare au fost inchise, nu pe imunitate, ci ca neexistand fapta.

Premierul a spus si ieri ca asteapta Breaking News in care Basescu sa intre la puscarie alaturi de Udrea. Nitu nu e omul care sa nu fie recunoscator omului care l-a propus. Ponta, mental, s-a intors la vremea Anei Pauker. Nitu mai vrea un mandat si trebuie sa fie atent ca la Guvern se fac propunerile pentru functia de procuror general.

E o vanatoare. Am mai trecut prin asta in 2003 si in 2004.

Eu nu m-am mai considerat o miza politica si timp de 2 luni n-am mai scos o vorba. Am tacut in speranta ca voi fi tratat ca un om care si-a servit tara 10 ani si nu mai vrea sa aiba o legatura imediata cu politica.

O mare parte a presei traiesc vorbind de Basescu", a spus Traian Basescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.