Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blues, golf și sporturi lângă București

cal golf polo

The Adrress Business organizează evenimentul Blues, Golf and Polo Varsity care va avea loc la Selas Golf & Polo Club pe 12 și 13 august 2017, oferind participanților ocazia să afle ce include termenul de varsity pe un teren de golf, sub soarele verii, în tropotul cailor și în ritmuri de blues.

Organizatorii descriu evenimentul astfel:

„Într-un loc plăcut, natural, firesc, inventat pentru oameni, numit Selas Club de Golf și Polo, undeva în apropierea Republicii de la Ploiești a lui Caragiale, am zis că este indicat să se audă numai muzică bună pentru urechi ascultatoare și care știu să apecieze, să se facă ceva sport, altul decat fenomenul social numit fotbal sau decat comportamentul animalic denumit MMA, să se mănânce ca la începuturile lumii: pe câmp, după muncă, sau, în plină distracție, pe iarba verde de acasă. Și, citind noi pe internet, despre sporturi celebre și nobile jucate pe Terra, am zăbovit tot asupra unor sporturi cu mingea, mică în toate alegerile, că, ne este clar tuturor, asta atrage privirile, naște competiția și crează emoții. Așa că am ales cel mai faimos joc, jocul de golf, cel mai practicat sport de pe Pământ ca număr de jucători legitimați, și printre cele mai vechi de când știm ce înseamnă ăla sport și ne dăm mari că-l practicăm. Apoi am pus ochii pe cel mai tare game, dintotdeauna, pe care initiații îl numesc de polo, dar care, ca să nu facem confuzii inutile precizăm că este varianta care se joacă pe cai, este foarte periculos si îl practică numai barbații care au curaj și mâna dreaptă abilă și puternică pentru că stânga este inutilă în acest context. Ultimul ales este tot un sport de modă veche, însă care la noi e pe un trend ascendent: tenisul de câmp.”

Vor cânta trupe de blues din România (Soul Serenade, Marcian Petrescu Band, Cyfer, Club Des Belugas) precum și invitatul special, direct din America, Dean Bowman, una dintre cele mai bune voci ale genului și din toată industria muzicală.

Dean Bowman este una dintre cele mai bune voci ale genului și din toată industria muzicală, informează organizatorii. A făcut parte peste 10 ani din trupa Screaming Headless Torsos și a fost numit de critică „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star”. Caracterizat drept un cântăreț de jazz cu suflet de rocker, vine la Blues,Golf & Polo Varsity să ne cânte muzică autentică din America sfârșitului de secol 19, care a influențat toate genurile muzicale actuale. Americanul nu vine pentru prima dată în România, fiind cunoscut publicului de blues român din mai multe concerte live.

În cadrul evenimentului va funcționa și o alee comercială cu produse precum cafea artizanală, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbrăcăminte și alte produse din materiale naturale. Aleea va fi vizibilă din orice punct din locație, va funcționa la standarde de magazin, și va fi un punct de atracție pentru participanți între meciurile zilei, muzică și party.

Selas Golf & Polo Club este situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiești pe DN1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.