Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boloni nu exclude varianta unei reveniri pe banca naționalei

fanatik.ro
ladislau boloni

Ladislau Boloni, fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a României, a declarat, luni, la ProSport Live, ca nu exclude posibilitatea de a reveni pe banca primei reprezentative. Boloni afirma ca situatia de acum este mult mai complicata dupa ce România a parasit Euro 2016 din faza grupelor.

"Nu-mi place sa vorbesc ipotetic, daca as vrea sau nu sa vin la nationala. Trebuie sa întelegem ca nu exista lucruri durabile fara o logica a lucrurilor, trebuie sa patrunzi în profunzime. Noi ne-am întors mai saraci de la Campionatul European decât am plecat. Era o competitie din care trebuia sa învatam, sa fim mai bogati. Trebuie tot timpul sa fim capabili sa învatam si sa ne acceptam greselile.

Situatia de azi e mai dificila decât atunci când ajungeam eu sa conduc echipa nationala. Îmi plac lucrurile complicate, dar sa nu luati aceasta fraza ca o autopropunere la nationala. Nu ma feresc de lucrurile grele pentru ca cer gândire si rabdare. Nu am fost niciodata genul de om care sa obtin ceva doar din talent. Chiar din când în când complic eu lucrurile. Adevarul e ca nici în mandatul meu nu s-a ajuns în profunzimea fotbalului, s-a lucrat pe un plan pe termen scurt. Daca nu se lucreaza în profunzime vom schimba 10 antrenori la echipa nationala, publicul va urla ca antrenorii sunt prosti si lenesi", a declarat Ladislau Boloni la ProSport Live, potrivit Mediafax.

Boloni s-a referit si la Denis Alibec. În urma cu o saptamâna, într-un interviu acordat celor de la Adevarul, Boloni spunea despre atacantul Astrei ca este lent si lenes. Acum, fostul selectioner afirma ca nu are nimic cu jucatorii care au participat la Euro 2016, acestia fiind de altfel ultimii care ar trebui trasi la raspundere pentru eliminarea prematura.

"Nu am absolut nimic cu Alibec. Nu am absolut nimic nici cu Tatarusanu, nici cu Pintilii, cu niciun jucator. Ei sunt ultimii vinovati", a încheiat fostul selectioner.

Ladislau Boloni a pregatit nationala României în perioada 2000-2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.