Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca-n România: Deţinuţii s-au luat la bătaie în faţa magistraţilor, după ce li s-au scos cătușele

trilulilu.ro
pumn lovitura

Întâmplări halucinante petrecute într-o sală de judecată din România. Cinci deţinuţi s-au luat la bătaie după ce judecătorul a decis că li se pot scoate cătuşele. Aflati in arest preventiv la Penitenciarul Bacau cei cinci au profitat de faptul că li s-au scos cătuşele şi au încins o bătaie generală. Doi dintre ei au ajuns în spital.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Conducerea inchisorii a sesizat Parchetul in acest caz. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Bacau, conflictul dintre cei cinci detinuti a izbucnit in momentul in care se aflau in spatiul destinat special persoanelor private de libertate, pe timpul derularii unui proces la Tribunalul Bacau. Anterior, presedintele de instanta a dispus scoaterea catuselor de la mainile celor cinci barbati. In acel moment, patru dintre detinuti s-au napustit asupra celei de-a cincea persoana aflata in zona de izolare, lovindu-se reciproc. In consecinta, agentii Penitenciarului Bacau care-i aveau sub supraveghere au intervenit si i-au incatusat pe cei cinci detinuti, fiind evacuati imediat din sala de judecata.

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

Ulterior, acestia au fost condusi la unitatea de detentie, unde le-au fost acordate ingrijiri medicale. Doi dintre detinuti, care au suferit leziuni mai grave, au necesitat transportul la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. ”Conform procedurilor si prevederilor legale in vigoare, a fost anuntat judecatorul de supraveghere a privarii de libertate, precum si Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. La nivelul Penitenciarului Bacau a fost demarata o ancheta interna pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor care au condus la producerea incidentului. Persoanelor private de libertate care au declansat conflictul li s-au intocmit rapoarte de incident”, a declarat, marti, pentru news.ro purtatorul de cuvant al Penitenciarului Bacau, Madalina Matasaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.