Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz revoltător: prime pentru insolvenţă! Ministrul Economiei trimite corpul de control

complex

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că la Complexul Energetic Hunedoara va ajunge Corpul de Control care va verifica primele acordate în zona conducerii înainte de intrare companiei în insolvență.

"Am auzit că acolo s-au făcut niște plăți înainte de intrarea în insolvență, s-au și dat niște prime, undeva în zona conducerii. Am trimis un corp de control, acolo sunt niște lucruri care depășesc nivelul meu de înțelegere și ce consider eu că este o atitudine corectă, morală și responsabilă. Cred că trebuie să ne asumăm cu toții o stare de lucruri, că aceasta este o situație care are un context istoric cert. Trebuie să punem punct. Situația în care ne aflăm este o realitate. Trebuie să spunem stop risipei, stop corupției, stop până la urmă amestecului între elemente de profesionalism și alte lucruri, politizare sau mai știu eu ce, și să invităm în acest context pe toți cei care cu adevărat vor să schimbe ceva și pot să o facă", a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a decis, la finalul anului trecut, după vizita de lucru a ministrului Energiei, Victor Grigorescu, să ceară intrarea voluntară a companiei în insolvenţă, aceasta având datorii de 1,2 miliarde lei şi conturile poprite. Reprezentanţii Consiliului de Administraţie CEH au precizat atunci că măsura de intrare voluntară în insolvenţă este o formă de protecţie de care compania are nevoie împotriva creditorilor, care cer executarea silită. În cadrul CEH lucrează circa 6.400 de angajați la minele de cărbune Lupeni, Lonea, Livezeni și Vulcan, precum și la termocentralele Mintia și Paroșeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.