Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș e acuzat că a ”comis-o” iar: Care e legătura dintre Dan Voiculescu și DNA cu noua decizie

dacian ciolos

Dacian Cioloş are iar parte de critici după o nouă numire controversată în cadrul Guvernului. Premierul e acuzat că a comis-o numindu-o pe Rela Nicoleta Ştefănescu drept secretar general al Ministerului Agriculturii pentru că pe numele acesteia a fost depusă o plângere penală la DNA ca urmare a unei implicări în cazul lui Dan Voiculescu.

Pe numele lui Ştefănescu, care în 2012 era director al Direcţiei Juridice din Minister, a fost făcută o plângere penală de fostul ministru Daniel Constantin pentru că ar fi intervenit în dosarul Voiculescu, cu scopul diminuării prejudiciului.

Citește și: EXCLUSIV Procurorii DNA devoalează adevărata relație dintre Ioan Oltean și Crinuța Dumitrean

În iulie 2012, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii de la acea vreme, anunţa că a făcut plângere penală pe numele directoarei Direcţiei Juridice, Rela Ştefănescu, care ar fi trimis la Tribunalul Bucureşti, ca probă în dosarul lui Dan Voiculescu, privind privatizarea Institutului de cercetări Alimentare (ICA), o opinie formulată de un expert contabil, menită să reducă prejudiciul creat. Mai exact, aşa cum au prezentat situaţia la acea vreme premierul Victor Ponta şi ministrul Constantin, opinia depusă de Ştefănescu fusese elaborată de un contabil independent, fără acordul Ministerului Agriculturii, şi aceasta influenţa prejudiciul cercetat în dosarul ICA, în sensul diminuării sau anulării acestuia.

Citește și: Iubită de milionar controversat cu super job în Parlament: Diva lucrează în Comisia de Apărare

Daniel Constantin, preşedintele PC, partid condus cu titlu onorific de Dan Voiculescu, a confirmat, la acea vreme, că a formulat o plângere penală împotriva directoarei Ştefănescu, sesizare transmisă către Direcţia Naţională Anticorupţie, scrie adevarul.ro

Citeşte şi: Klaus Iohannis, incident în traficul din Bucureşti

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.