Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş a publicat un print-screen de pe ecranul telefonului său. Care este mesajul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș a transmis, luni, două SMS-uri de donație în cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii în completare la acțiunile inițiate în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de către statul român a operei "Cumințenia Pământului".

Premierul a postat, astfel, pagina sa de Facebook o fotografie cu o captură a ecranului telefonului său unde apar cele două SMS-uri cu următorul mesaj: "Brancusi e al tău. Ai donat 2 euro pentru Cumințenia Pământului. Ministerul Culturii și Orange îți mulțumesc. Detalii pewww.brancusiealmeu.ro".

KazMunaiGas, DECIZIE RADICALĂ după sechestrul pus de DIICOT

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a anunțat marți că aproape 50.000 de persoane au donat prin SMS în cadrul campaniei pentru achiziționarea "Cumințeniei Pământului".

"În acest moment ne apropiem de 50.000 de donatori prin SMS. Încurajăm pe cei care doresc să contribuie la subscripția publică să o facă prin SMS, la numărul 8833, cu textul 'brancusi', donând 2 euro sau prin intermediul celorlalte metode de donație — www.brancusiealmeu.ro—, până vineri, 30 septembrie", a scris Șuteu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, premierul Dacian Cioloș a anunțat, pe 22 mai, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a decis să doneze salariul său din luna aprilie campaniei pentru "Cumințenia Pământului" a lui Brâncuși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.