Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de panică în Germania: 'Vă arunc în aer!'/ 'Allahu Akbar!'/ VIDEO

politia germana

Poliţia germană a arestat miercuri un refugiat algerian în vârstă de 19 ani care a fugit dintr-un centru de psihiatrie mai devreme în timpul zilei strigând: "Vă arunc în aer", punând capăt ultimului incident dintr-o serie ce a întins nervii la maxim în ţară, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Poliţia federală germană l-a arestat pe solicitantul de azil în principala gară din Bremen (nordul Germaniei), după o urmărire de o oră care a determinat evacuarea centrului comercial din Bremen, potrivit poliţiei din statul vecin Saxonia Inferioară. Poliţia a precizat că ancheta continuă. 

Potrivit poliţiei, suspectul a simpatizat cu Statul Islamic când era în arest weekendul trecut pentru mai multe furturi şi de asemenea cu un bărbat înarmat care a ucis nouă persoane într-un centru comercial din Munchen vinerea trecută. Dar poliţia a adăugat că nu există alte dovezi cu privire la anumite legături.

Un alt incident a avut loc la Munchen, unde sunt comemorate victimele atacului armat de săptămâna trecută. Persoanele strânse la locul atacului, pentru a depune lumânări, au intrat în panică după ce un tânăr a început să ține „Allahu Akbar” și să urle „Lumea nu este dreaptă. Deschideți ochii!”.

Germania rămâne în alertă maximă după o serie de atacuri care au făcut 15 morţi din 18 iulie, inclusiv patru atacatori. Oficialii germani au declarat că două dintre incidente au legătură cu Statul Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.