Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de panică într-un mall din Capitală: Blocaţi în lift aproape o oră / VIDEO

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Şi asta nu e tot. Oamenii au depus plângere la sectia 12. "Am reusit sa dam de semnal in lift sa sunam la 112, dar nu ne-am inteles cu ei. Cei din mall au venit cu chestia aia cu care au deschis. E inadmisibil acest lucru in secolul 21. Fara semnal in lift, fara sa dam de management. Fara nicio solutie. Romania secolului 21. Copilul de 10 luni mai avea putin si ramanea fara aer. Plangea foarte tare si era panicat. Cum este posibil sa nu vina nimeni din management, sa nu cheme nimeni ambulanta pentru copil. Ceea ce este inadmisibil este cum de au obtinut autorizatie ISCIR/ISU in condititiile in care nu ai semnal in lift. Fara modul de GPS pentru a putea prinde semnal in caz de urgenta ", a mai spus una dintre persoanele care au văzut moartea cu ochii.

STIREA INITIALA

Clipe de panică într-un mall din Capitală. Mai multe persoane au rămas blocate într-un lift aproape o oră, iar la un moment dat au rămas şi fără aer. Totul s-a întâmplat în Park Lake Shopping Center, iar reprezentanţii mallului au deschis uşa liftului cu o rangă. Panica a fost imensă, mai ales că cei rămaşi blocaţi nu aveau semnal şi la un moment dat au rămas şi fără aer. Printrei cei blocaţi în lift era şi un copil.

"Astazi in jurul orei 17.00 voiam sa plecam din mall Park Lake. Eram impreuna cu viitorii nostri nasi si cu copilul lor in varsta de 10 luni. Am preferat sa luam liftul sa coboram la -2 pentru a ajunge in parcarea subterana. Am ajuns la etajul 3 si liftul s-a blocat. Butonul de alarma nu functiona, interfonul de urgenta nici atat. Am stat 40 de minute fara semnal, aproape fara aer. Noroc ca cei de la paza au bagat o coada de matura printre usi sa avem aer. Dupa ce au chemat pompierii si ne-au descarcerat, am incercat sa dam de cei de la management, dar nu erau", a povestit una dintre persoanele blocate în lift care a anunţat ulterior că  a ajuns la Sectia 13 de politie pentru a face plangere.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.