Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Control al SRI știe o companie care și-a obligat angajații să meargă la proteste

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
proteste tricolorul

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, că angajaţi ai unei firme i-au spus că au fost obligaţi să meargă la protest.

În cadrul conferinţei, jurnaliştii i-au cerut lui Ţuţuianu să dea exemple de multinaţionale implicate în proteste, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

''Astăzi am avut trei oameni de la Dărmăneşti, care lucrează la Yazaki şi mi-au spus că dacă este nevoie vor veni şi dau şi declaraţii la instituţiile statului că au fost obligaţi să meargă la protest'', a afirmat senatorul social-democrat.

El s-a referit şi la declaraţiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ''nu este împotriva multinaţionalelor''.

Citește și: Profesoara de română, soție de preot, mamă a 3 copii, arestată pentru relații sexuale cu un elev de la seminarul teologic: E și gravidă cu el / VIDEO

''Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaţionalelor. Nu sunt deloc împotrivă'', a spus Ţuţuianu.

Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaţionale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparaţie cu ce plătesc IMM-urile.

Citește și: Au făcut dragoste în sala de cinema din Suceava / VIDEO 18+

''Sunt publice cifrele, multinaţionalele produc cam 80% din cifra de afaceri şi plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalţi, întreprinderi mici şi mijlocii produc 20% din cifra de afaceri şi plătesc 56 de miliarde de euro impozite'', a declarat Adrian Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.