Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confirmare oficială a planurilor Grupării Ponta-Constantin-Rebega!

sah

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, despre care presa a scris în aceste zile că face parte alături de Victor Ponta și Daniel Constantin din gruparea care lansează o nouă platformă politică intitulată ”Pro România”, a fost întrebat astăzi la B1 TV despre alăturarea partidului Forța Națională, pe care chiar el l-a inițiat, noului partid pe care Constantin îl va lansa în două săptămâni.

Dan Andronic, PROVOCARE INCENDIARĂ pentru Sabin Orcan: 'Să facem un test la poligraf'

Rebega a răspuns că nu s-a discutat despre acest lucru, că decizia îi aparține partidului, dar că, dacă noul partid va avea o linie patriotică și va lupta pentru România, atunci această colaborare poate avea loc în viitor.

Concluzia moderatoarei Irina Petraru și a invitatei Monica Tatoiu a fost una surprinzătoare, imediat după intervenția telefonică a lui Laurențiu Rebega: ”Înseamnă că încă se negociază”.

Discuția a fost provocată de mai multe dezvăluiri de presă care au arătat că planul triadei Ponta-Constantin-Rebega este să formeze o platformă politică patriotică, care să promoveze un naționalism moderat și care să se bazeze pe genul de mesaje care l-au adus pe Donald Trump la putere, prin așezarea României pe primul loc în preocupările politice și în mesajele publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.