Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copac prăbușit din cauza furtunii pe strada Roma

poza copac 3

Un copac s-a prăbușit din cauza furtunii pe strada Roma din Sectorul 1 al Capitalei. În cădere, acesta a avariat două autoturisme parcate în zonă.

La fața locului s-a deplasat de urgență Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache și un echipaj de la Administrația Domeniului Public. Edilul Sectorului 1 a stat de vorbă cu proprietarii autoturismelor avariate pe care i-a invitat joi, 30 iunie 2016, începând cu orele 10:00 la sediul Primăriei din Bulevardul Banu Manta nr.9 pentru a analiza posibilitățile legale de despăgubire a acestora. ”Doresc să-i asigur pe proprietarii mașinilor avariate, și nu numai, că lucrurile nu vr rămâne așa. În perioada următoare voi dispune un control intern la nivelul Administrației Domeniului Public Sector 1 pentru a verifica dacă au existat sesizări depuse în legătură cu arborele prăbușit pe strada Roma. Dacă, în urma controlului, se va constata că această situație a fost semnalată și putea fi prevenită, vinovații vor fi trași la răspundere”, a declarat Dan Tudorache.

Totodată, la ora transmiterii acestui comunicat, angajații Administrației Domeniului Public Sector 1 au curățat locația de resturile copacului căzut și au adus zona la starea inițială.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.