Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă vorbește despre implicarea lui Soros în alegeri: 'Să fim serioși, Cioloș a devenit...'

cozmin gusa

Cozmin Guşă a vorbit, la Realitatea TV, despre şansele partidelor la alegerile palamentare şi despre favoriţii la postul de prim-ministru.

"PNL-ul are o sansa, si o sa sa spun in ce consta aceasta sansa. De la aceasta stare de a fi in genunchi, s-ar putea ridica. Sansa este racordarea faptica la ce vorbea Iohannis: nişte lideri in orasele importante. Decolarea PNL ar putea veni pe sprijinul public al lui Klaus Iohannis.

Citește și: Festivalul la care singura regulă e să fii…DEZBRĂCAT / VIDEO

USR-ul nu este un partid civic in tara. Un politicianism pe care l-am vazut la anumiti oameni de acolo, care nu se potriveste cu oameni care vin din societatea civila. Nu sunt sexist, dar sunt multe femei la decizii acolo, in spate.

N-am povestit niciodata despre asta. Eram foarte tanar cand m-am intalnit cu Soros. Eu am beneficiat acum multi ani de o bursa a Guvernului american, sponsorizată de George Soros. Pot sa-i si multumesc, pentru mine a fost un beneficiu si cunosc sute de oameni in Romania care au beneficiat de aceste burse.

Citește și: Un antrenor norvegian le cere lui Ibrahimovici și lui Ronaldo sperma: Ce plan TERIBIL are / VIDEO

Implicarea in politica este evidenta. La Soros se condamna că se implică în politica, dar nu in numele SUA, ci in numele unei vocatii. Intra in coliziune cu fel de fel de regimuri care nu doresc asta.

Suntem oameni care ne distram, ne place Putin, dar nu ni-l dorim de tătuc. În fata lui Putin trebuie sa umbli in genunchi. Soros poate fi un tip simpatic.

Citește și: Va fi cea mai friguroasă iarnă? SECRETUL unei știri false rostogolite peste tot

Eu cred un lucru: daca si l-ar asuma, ar trebui sa conteze la nivel de rezultate pentru Romania. ONG-urile se gandesc la niste scopuri care îi animă, care sunt furajate de filantropi ca si Soros. E un om de afaceri foarte dur.

In Romania, se mai impart taberele intr-un fel care nu e foarte vizibil azi:

Citește și: Un preot a murit în timpul unei înmormântări

1. Vectorizarea Iohannis şi cetăţenii. Am vazut in programul politic al PNL. A zis Falcă, au un program politic, ca statul este opresiv, este dur. O punte catre Iohannis.

2. Vectorizarea Cioloş contra Dragnea. Campania a simplificat-o Iohannis printr-un gest. "Ce va doriţi, dragi romani?". Pe stanga este Dragnea, pe dreapta se va aseza Cioloş. Cu lucrurile pe care le-a facut, pe care nu le-a facut. Cioloş este creditat cu simpatia publică.

Citește și: Facebook intră pe piața anunțurilor de vânzări: Poți cumpăra și vinde ce vrei

Alegerile se vor transa la nivel de prim-ministri, nu la nivel de liste parlamentare.

Legat de Cioloş: să fim corecti. Cioloş a devenit mare in Romania pentru ca a vrut Iohannis. Cioloş a fost corect in relaţia cu Iohannis. Eu cred ca are o dificultate Cioloş care nu e legata de implicarea in politica, are o problema pentru ca probabil unii dintre apropiaţii sai sunt prin USR. E greu sa se gandeasca pentru partidul dominant", a spus Cozmin Guşă, la "Realitatea Românească".

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.