Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu prezice 'răsturnarea dictaturii lui Liviu Dragnea în PSD': 'Nu există altă cale'

cristoiu

Ion Cristoiu prezice sfârşitul "dictaturii" lui Liviu Dragnea în PSD. Potrivit jurnalistului, pentru social-democraţi nu mai există nicio altă variantă.

Cristoiu afirmă, într-un articol publicat pe blog, că "spaima paranoică a lui Liviu Dragnea de a nu fi răsturnat de la şefia PSD a dus la o situaţie unică în postdecembrism: Tot ceea ce mişcă în Puterea obţinută de PSD prin alegeri se află sub controlul de fier al lui Liviu Dragnea".

Vezi şi: SURSE - PSD caută tehnocrat de sacrificiu la Justiţie. Florin Iordache, ca şi DEMIS

"Puţine lume ştie că, în clipa sosirii lui Klaus Iohannis la Guvern (informat de Eduard Hellvig, care spionează Guvernul, ministerele, majoritatea parlamentară prin reţeaua de ofiţeri acoperiți ai SRI) știind că nu poate face nimic fără indicațiile șefului PSD, Sorin Grindeanu l-a sunat pe ascuns pe Liviu Dragnea plecat în America deja. Liviu Dragnea dormea, după călătoria cu avionul. Paralizat de neputinţă, Sorin Grindeanu l-a invitat pe Klaus Iohannis la şedinţa de Guvern", mai scrie Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, "Guvernul e o simplă sfîrlează cu fofează a lui Liviu Dragnea". "Toate televiziunile se plîngă că miniştrii nu sînt lăsaţi de Liviu Dragnea să vină în studio, să-i vadă lumea la faţă. Nici ambasadele străine nu pot sta de vorbă cu miniștrii, deoarece Liviu Dragnea le-a interzis. Unul dintre cei mai buni lideri ai PSD n-a primit nici măcar un post de ministru, deși merita să fie premier, pentru că pe parcursul unei emisiuni la care trona Liviu Dragnea, numele respectivului a apărut printre posibilii premieri. Liviu Dragnea i-a reproșat că-și face publicitate fără știrea lui. Deciziile Guvernului sînt prezentate presei de Liviu Dragnea în exclusivitate. Nu numai în cazul Guvernului, dar şi în cazul PSD, Liviu Dragnea ţine totul sub un control care întrece pe cel exercitat de Nicolae Ceauşescu în PCR. Se vede şi din spaţiul cosmic că în afara cîtorva lideri, din conducerea PSD, în spaţiul public nu apare decît Liviu Dragnea", mai scrie Ion Cristoiu.

Vezi şi: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa unui protestatar controversat

"Indiscutabil, Liviu Dragnea e artizanul Victoriei zdrobitoare a PSD. Da, dar Liviu Dragnea e şi artizanul dezastrului PSD după Victoria zdrobitoare. Tot ceea ce-a fost eficient în campanie a devenit ineficient după parvenirea la putere. Strategia de campanie a fost Nu facem nimic. Fac pentru noi Klaus Iohannis şi Guvernul Dacian Cioloş. După cucerirea Puterii, o asemenea strategie nu mai merge. Strategia de campanie a PSD a contat pe controlul absolut din partea lui Liviu Dragnea. După cucerirea Puterii, această strategie nu mai e valabilă.

Dezastrul PSD în cazul celor două Ordonanţe poate fi un moment benefic pentru PSD. Asta înseamnă răsturnarea dictaturii lui Liviu Dragnea în PSD. Fie prin renunţarea de bunăvoie a lui Liviu Dragnea la controlul absolut. Fie prin debarcarea lui Liviu Dragnea de la şefia PSD. Nu există altă cale. Nu numai pentru PSD, dar şi pentru România", mai scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.