Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cult ridicol al Personalitatii' Primei doamne: Parca Cleopatra s-a casatorit cu Iohannis

carmen iohannis

Carmen Iohannis este in atentia presei si a publicului de fiecare data cand face o aparitie publica alaturi de presedintele Klaus Iohannis. De multe ori tinuta Primei Doamne primeste mai multa atentie decat evenimentul la care participa presedintele alaturi de ea.

Acest fapt il determina pe jurnalistul Ion Cristoiu sa afirme: "Carmen Iohannis depășește în materie de Cult ridicol al Personalității toate soțiile de șefi de stat români de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la Elena Ceaușescu". Acesta prezinta pe blogul personal mai multe stiri aparute in diverse publicatii despre Prima Doamna dupa vizita efectuata de presedintele Portugaliei in Romania. Cristoiu se plange ca nu a gasit informatii despre discutiile dintre Iohannis si omologul sau, ci doar despre tinuta lui Carmen Iohannis.

"Multele texte publicate pe diferite site-uri și la diferite televiziuni, despre apariția răvășitoare, senzațională, uimitoare, superbă, de parcă însăși Cleopatra, înviată și divorțată de Marc Antonio, s-ar fi căsătorit cu Președintele României, sunt practic un soi de copy paste al unui singur text trimis redacțiilor de o echipa de comunicare de la Cotroceni.

Imbecilitatea lor amintește izbitor de cea a cronicilor de modă iscălite de Edgar Bostandaki, cronicarul high-life din schița lui Caragiale High-life. Din cîte se știe, junele Edgar Bostandaki se alege cu o muștruluială zdravănă de la domnul subprefect Raoul Gregoraschko după ce în Voacea zimbrului, la rubrica iscălită de el Cum se pitrece pe la noi, dintr-o greșeală de tipar apăruse în loc de ”Doamna Athenais Gregoraschko, infatigabila silfidă”, infutigabila silfidă.

Peste decenii, istoricul din viitor va vrea să scrie despre Politica externă în timpul președinției lui Klaus Iohannis, președinție care, iată împlinește deja șase luni.

Și va citi în presa vremii ( adică în presa de azi) despre ”fusta de lungime medie, imediat sub genunchi” a lui Carmen Iohannis", a scris Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.