Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri pe miniștri în PSD (surse)

guvern

Alegerile interne din PSD vor fi dublate de negocieri pentru functiile de ministri dar si de secretari de stat si sefi de agentii in viitorul Guvern in cazul in care Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale.

Primele 4 organizatii PSD la alegerile prezidentiale vor primi cate un ministru si cate un post de vicepresedinte in conducerea PSD, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

O varianta discutata intre liderii partidului este sa fie schimbati ‘tehnocratii’ din functii cu ministri si ministri delegati care au carnet de membru PSD.

A doua varianta e sa se umble la actualii ministri pentru o ‘revigorare’ a viitorului Guvern PSD. Adevarul este, spun surse din PSD, ca majoritatea ministrilor nu sunt vazuti cu ochi buni in teritoriu.

A treia varianta, pentru a nu-i supara nici pe actualii ministri, este ‘inventarea’ unor ministere noi, mai ales ca s-ar putea sa fie nevoie de locuri suplimentare pentru PLR si in plus, spun surse din partid, UNPR-ul a inceput de ceva vreme sa lase de inteles ca nu i-ar strica niste ministere mai consistente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.