Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum sfidează Victor Ponta justiția: Încă o dovadă

ponta finante

Premierul Victor Ponta sfidează din nou justiția! O ultimă dovadă este susținerea lui Ponta pentru Serghei Stanishev, fostulpremier socialist bulgar, actualul președinte al Partidului Socialiștilor Europeni. Ponta îl vrea pe Stanishev în continuare în fruntea PES, deși acesta are grave probleme în țara sa cu justiția după ce Parlamentul European i-a ridicat miercuri imunitatea pentru a permite justiției din Bulgaria sa să-l ancheteze într-un caz de gestionare inadecvată a unor documente clasificate.

Citește și: Te doare mintea! Cum vrea Cătălin Predoiu să scape de Victor Ponta: Dai un like și gata

”Îl consider pe Serghei Stanishev un bun prieten și îi susțin candidatura pentru realegerea în funcția de Președinte al ‪#‎PES‬! Vă invit să îl sprijiniți și voi!”, e mesajul lui Victor Ponta pentru prietenul de la sud de Dunăre.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul Gheorghe Nichita

Justiția bulgară îl acuză pe Serghei Stanișev că a rătăcit șapte documente care conțineau informații 'clasificate' și 'reprezentând secrete de stat' în perioada în care conducea guvernul (2005-2009).

Potrivit acuzării, aceste documente i-au fost aduse pentru a le semna, dar apoi nu le-a înapoiat, unul dintre ele făcând obiectul unei 'scurgeri' în presă.

Serghei Stanișev a denunțat acuzațiile, susținând că sunt motivate politic și afirmând că Ministerul Public acționează sub presiunea guvernului actual de dreapta al lui Boiko Borisov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.