Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Adamescu o încasează din spatele gratiilor: Dezvăluiri incendiare despre soţia milionarului

wowbiz.ro
Dan Adamescu

Dan Adamescu are parte numai de probleme. O încasează grav de tot chiar şi în spatele gratiilor. Ies la iveală amănunte incendiare despre soţia acestuia.

Citeşte şi: Comisia Europeană face marele anunţ: Veste fabuloasă pentru bolnavii de cancer

Soţia omului de afaceri Dan Adamescu, Carmen, a intentat acţiune de divorţ în timpul procesului în care soţul ei era acuzat de corupţie. Printre acuzaţiile acesteia şi faptul că ar fi fost înşelată în mod repetat de Dan Adamescu. Strategie care în cele din urmă s-a întors pare-se împotriva ei. Potrivit spynews.ro, Carmen Adamescu ar fi fost cea care îl înşela de ani buni pe Dan Adamescu. Mai exact, din 2009 cu un cetăţean italian, lucru pe care, culmea, omul de afaceri şi o parte din angajaţii acestuia îl ştiau. "Episodul relaţiei extraconjugale a reclamantei din februarie 2009 este dovedit", se arată în documentele dosarului de divorţ. "Martorul (...) a relatat că doamna Adamescu Carmen a petrecut noaptea la Hotelul Rex, la fel şi un cetăţean italian, că personalul hotelului Rex a constatat că cei doi au petrecut noaptea în aceeaşi cameră. Astfel, că acest episod este în totalitate dovedit", se arată în dosar.

Citeşte şi: Premieră la loteria bonurilor fiscale: Premiu fabulos câştigat de o femeie

La finalul procesului de divorţ - pronunţare aşteptată peste numai câteva zile - Carmen Adamescu s-ar putea alege cu câteva din "bijuteriile" imperiului creat de Dan Adamescu: Unirea Shopping Center, unde este preşedinte al consiliului de administraţie, Hotelul Rex din Mamaia şi o sumă frumusică cu titlu de despăgubiri morale. Dacă lucrurile vor sta aşa, ar fi primul punct înscris de Carmen Adamescu în războiul cu omul de afaceri. Asta, în condiţiile în care milionarul nu i-ar fi lăsat nimic. La mijloc este un adevărat imperiu. Dan Adamescu a figurat ani de-a rândul între primii zece milionari din ţară, cu avere estimată, la un moment dat, la aproape un miliard de euro. Acţiunea de divorţ a fost înregistrată pe 20 iulie 2015, la nici şase luni de la momentul la care acesta a fost condamnat - în primă instanţă - la patru ani de închisoare, într-un dosar de corupţie. Soţii Adamescu sunt împreună din 1993. S-au căsătorit în 2003, la Monaco. La finalul săptămânii trecute, omul de afaceri a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat definitiv la patru ani şi patru luni de închisoare. Este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.