Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE despre șoferul care a ucis 5 oameni luni dimineața, la Brăila

www.libertatea.ro
accident braila

Şoferul care a intrat luni dimineaţă în plin cu maşina într-un grup de persoane ce se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit şi alţi doi sunt răniţi, a consumat droguri, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Mihail Iugulescu. El ieșit pozitiv la amfetamină, cannabis și alte droguri și negativ la cel de alcool.

'A fost testat pentru alcoolemie şi pentru droguri şi a ieşit pozitiv la testarea pentru droguri. Noi în zona Brăila-Galaţi facem doar alcoolemie la noi în laborator, astfel încât probele pentru droguri vor fi trimise la Bucureşti, la Institutul de Medicină Legală pentru toxicologie. La analizele care se fac cu bateria de teste UPU, testul pentru droguri a ieşit pozitiv pentru sânge şi urină. Noi avem aici bandeletele care arată că testele sunt pozitive', a declarat dr. Iugulescu.

Imagini cu accidentul puteți vedea AICI: ALERTĂ - Măcel în staţia de autobuz: Patru oameni ucişi pe loc/ FOTO&VIDEO

El a spus că respectivul şofer, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat, în cursul anului trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu o criză de epilepsie, dar a ţinut să precizeze că nu cunoaşte dacă acesta este luat în evidenţe ca epileptic sau dacă ia vreun tratament în acest sens.

"Persoana în cauză avut în cursul anului trecut o prezentare la noi, la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu o criză de epilepsie. Asta înseamnă că, probabil, ia tratament. Eu am încercat să discut cu el imediat după accident, dar era şocat. Nu am reuşit să obţin de la el amănunte că ar fi făcut sau nu o criză de epilepsie. Nu cunoştea circumstanţele accidentului, dar faptul că el e un pacient care are aşa ceva în antecedente, ridică şi supoziţia asta, dacă nu cumva la volan s-a produs o criză de epilepsie şi a pierdut controlul în urma acestui fapt. Nu avem informaţii că s-ar afla în baza de data a medicului de familie cu epilepsie", a completat dr. Iugulescu.

Citește și: Unul dintre marile mistere ale omenirii pare să-și fi găsit răspuns

În ceea ce priveşte şoferul care a produs accidentul, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor, a declarat că "nu există la dosar o adresă oficială care să demonstreze că ar fi diagnosticat cu epilepsie".

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila", a declarat inspector principal Jenel Şogor.

Citește și: El e copilul minune pentru care Google a plătit 600 de milioane de dolari / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.