Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorul Mencinicopschi, intai condamnat, apoi dat in judecata de sotie

mencinicopschi1

Doctorul nutritionist Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul lui Dan Voiculescu, este dat acum in judecata chiar e sotia sa.

Desi aceasta veste poate parea una proasta, in spatele ei se ascunde un plan bine pus la punct.

Doina Mencinicopschi l-a dat in judecata pe sotul sau pentru a cere partajarea bunurilor comune, pentru ca ANAF sa nu poata scoate la vanzare casa in care cei doi locuiau impreuna, in vederea recuperarii prejudiciului din dosarul ICA.

Prejudiciul estimat de procurori, de aproximativ 60 de milioane de euro, trebuie recuperat de la inculpati. Astfel, ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale lui Mencinicopschi, printre care si casa in care locuia alaturi de sotia sa, Doina, in Otopeni, estimata la fabuloasa suma de 450.000 de euro.

"Aceasta casa a fost luata pe banii parintilor mei si din banii pe un apartament unde stateam si pe care l-am vandut. Este o mare mizerie. Eu nu pot sa-i inteleg pe oamenii astia. Nu au venit sa ma dea inca afara din casa, dar nu poti sa stii niciodata cand pot veni. Probabil ca nu se va intampla, ca nu este confiscata casa, este numai sechestru pe ea. Si-asa mi-au evaluat-o la o suma de nici castelul Peles nu valora atat, 450.000 de euro, iar ea valoreaza 80.000 de euro, iar cu teren, 130.000 de euro. Nu stiu cum au facut această evaluare si cine a evaluat-o", marturisea Doina Mencinicopschi anul trecut.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 16 noiembrie 2015, la Judecatoria Buftea, informeaza wowbiz.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.