Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump și-a ieșit din minți: A JIGNIT-O pe Michelle Obama

Donald Trump a atacat-o vineri pe soţia preşedintelui Statelor Unite, replicând pentru prima dată unuia dintre aliaţii lui Hillary Clinton cu cea mai mare popularitate, până în prezent menajată de candidatul republican la Casa Albă, relatează AFP.

După ce l-a criticat pe preşedintele Barack Obama, în cursul unui miting electoral desfăşurat la Fletcher, în Carolina de Nord, Donald Trump s-a legat de "soţia lui" spunând: "Tot ce vrea este să facă campanie".

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

"Văd că ea o iubeşte mult pe Hillary. Însă nu a spus ea iniţial că dacă nu eşti capabil să ai grijă de căminul tău..., atunci nu te poţi ocupa de Casa Albă sau de ţară?", a continuat Donald Trump, făcând aluzie la scandalurile în care a fost implicat Bill Clinton înainte şi în timpul preşedinţiei sale. "Nimeni nu vorbeşte despre asta", a continuat omul de afaceri.

Aflată în campanie pentru soţul său la primarele democrate dinaintea prezidenţialelor din 2008, Michelle Obama a declarat la Chicago: "Unul din aspectele cele mai importante ale acestor alegeri este să găsim un exemplu pentru familie. Cred că, dacă nu eşti în stare să-ţi conduci propria casă, nu poţi deloc să conduci Casa Albă".

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Actuala Primă Doamnă a Statelor Unite a ţinut un discurs răsunător la 13 octombrie în care a criticat dur personalitatea şi comportamentul lui Donald Trump, în special din cauza afirmaţiilor şi presupuselor atacuri ale acestuia la adresa femeilor.

Ulterior, Casa Albă l-a avertizat pe Donald Trump. "Nu pot să îmi imaginez un mod mai ruşinos pentru ca Donald Trump să piardă şi mai mult din statura sa decât să o atace pe Prima Doamnă a Statelor Unite", a declarat un purtător de cuvânt al executivului american, Eric Schulz, titrează agerpres.ro.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.