Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, UMILIT la Bruxelles: Ce i-a făcut Emmanuel Macron / VIDEO

Emmanuel Macron și Donald Trump s-au văzut la summitul NATO de la Bruxelles, dar întâlnirea lor a ajuns să facă înconjurul mapamondului. Două episoade distincte au avut loc cu cei doi în centrul atenției. Primul a fost când președintele SUA i-a arătat cine e șeful. Acesta l-a strâns de mână, la salut, pe francez. Macron a fost strâns atât de tare că s-a schimonosit de durere. Trump a fost deranjat că Macron a mers, prima dată, la Angela Merkel să o salute, iar el a fost abia al patrulea cu care a dat mâna președintele Franței, cu toate că se aștepta să fie primul, așa cum reiese din imaginile de mai jos. Se poate observa că Trump zâmbea în timp ce Macron se îndrepta spre grupul liderilor NATO, dând impresia că îl întâmpină.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Episoul doi a urmat la puțină veme după salutul oficial. Liderul Franței n-a rămas dator. Și-a luat revanșa la discursul lui Trump susținut înainte de începerea lucrărilor summitului. Astfel, în timp ce el le vorba aliaților despre faptul că în afară de SUA și Estonia, nicio țară nu dă 2% din PIB la armată, așa cum stipulează acordul NATO, Macron se întreținea cu premierul Belgiei, Charles Michel, și cu prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel, ambii fiind homosexuali, și râdeau. Nu se știe dacă ei râdeau de ce spunea Trump, dar imaginile sunt deja antologice.

Citește și: PRO TV trebuie să-i plătească DESPĂGUBIRI unei profesoare: Postul a difuzat imagini cu ea în timpul unui act sexual / VIDEO 18+ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.