Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Angajatul unui lider PNL a chemat la proteste în Baia Mare / UPDATE

Liderii ACL susțin peste tot că nu s-au implicat și nu se implică în organizarea protestelor din toată țara pentru dreptul la vot al românilor din Diaspora. Numai că un parlamentar ACL s-a implicat activ în organizarea unor asemenea proteste. STIRIPESURSE.RO vă prezintă dovada implicării deputatului de Maramureș, Mircea Dolha, în organizarea protestelor din Baia Mare.

Deputatul Mircea Dolha a ținut să precizeze că protestul a fost organizat de societatea civilă, dar nu neagă implicarea membrilor PNL. ”Protestul celor 2000 de băimăreni a fost organizat de societatea civilă, de oameni liberi, care au dorit să-și exprime un punct de vedere. Nu neg că numărul de pe care s-a trimis mesajul aparține unui tânăr de la PNL, dar acesta l-a folosit în nume personal pentru a-și mobiliza prietenii și apropiații. Esența protestului rămâne și oamenii liberi și-au exprimat voința în stradă. Pentru acest drept au murit oameni în stradă!”, ne-a declarat deputatul Mircea Dolha.

Stiripesurse.ro a sunat la numarul de telefon de pe care s-a dat SMS-ul si am dat peste un angajat al liderului PNL.

"Eu l-am trimis de pe telefonul meu personal in calitate de cetatean al municipiului Baia Mare pentru a mobiliza tinerii sa fie alaturi de mine la acest miting, eu am trimis la mai multi din agenda si s-a facut aceasta confuzie cum ca dl deputat a trimis el aceste SMS-uri", a declarat acesta.

"Eu sunt angajat la cabinetul parlamentar al dlui deputat, dar ceea ce facem in cadrul partidului ramane in cadrul partidului. Treaba cu mitingul a fost dupa program. Nu are nicio legatura cu Mircea Dolha, nu s-a implicat deloc, eu personal am trimis la prieteni de-ai mei sa participe la acest miting", a mai declarat acesta.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.