Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre cazul Rovana Plumb: Deputaţii vor vota aşa cum vor considera de cuviinţă

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Deputaţii social-democraţi vor vota aşa cum vor considera de cuviinţă în cazul solicitării DNA cu privire la Rovana Plumb, a declarat luni preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. "Eu am spus-o foarte clar: aşa cum vor considera de cuviinţă, după ce analizează faptele, documentele şi după ce o vor asculta probabil şi pe Rovana", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD.

Întrebat dacă există posiblitatea ca preşedintele să suspende vicepremierul, Dragnea a spus: "Să vedem". În opinia sa, "MCV, de ani buni, ca şi Schengen-ul au rămas doar cu componentă politică". "La Schengen ce condiţii nu îndeplinim noi? Condiţii tehnice de siguranţă? Toate sunt îndeplinite. La MCV în fiecare an, din câte am observat, s-a mai pus ceva. Ce s-ar putea face să scăpăm de MCV? Cred că, indiferent de ce am face până la urmă, va fi o decizie politică", a arătat preşedintele PSD, conform Agerpres.

Liviu Dragnea a reafirmat, pe de altă parte, că fiul său n-a făcut parte din nicio firmă care să administreze bălţile. Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, solicită sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului şi Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârşirea complicităţii la abuz în serviciu, în dosarul în care este vizată şi vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.