Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, dezvăluiri despre relaţia cu Tudose: 'Eu îmi asum, cred că îşi asumă şi el'

dragnea tudose

După mai multe zile în care fie a susţinut că între el şi premierul Tudose nu există nicio problemă, fie a refuzat să vorbească pe acest subiect, Liviu Dragnea recunoaşte în sfârşit cum au stat lucrurile.

"Despre Mihai Tudose eu nu am avut nicio iesire publica. La un moment dat, a discutat si despre eventualitatea de a demsiona, vazand pozitia partidului. Eu i-am spus ca nu poate lua in calul aceasta varianta. Mihai Tudose este un premier bune, eficient, cu greselile lui. Poate mai mici, poate mai mari ca ale mele. Am constatatat amandoi ca am comunicat prost unul cu altul. Eu imi asum, cred ca isi asuma si el. Nu mai putem face asemenea greseli, sa punem si majoritatea parlamenta si guvernul intr-o situatie limita. Eu am avut de invatat in aceasta perioada", a declarat Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Vezi şi: ALERTĂ - S-a terminat şedinţa la PSD: Trei miniştri pleacă din Guvern

"S-a discutat despre coerenta comunicarii in 2017, atat intre noi, cat si comunicarea publica si coerentea comunicarii intre guvern, partid si cele doua partide PSD si ALDE. Sunt o serie de masuri care aduc o viata mai buna pentru romani si toata lumea a constatat ca in permanenta se inventeaza ceva. Cum apare o masura buna, apare ceva si trebuie sa fim in defensiva. Poate, poate romanii nu simt ca lucrurile au inceput sa merga bine. Sigur ca este o suparare foarte mare ca astazi am fi putut sa ne intalnim si sa dicutam de performantele economice din acest an. Speram ca in perioada urmatoare sa reusim sa comunicam mai bine.

Le-am spus colegilor mei ca toti am gresit, toti ne-am lasat influentati de oameni de bine, din afara partidului, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD. Si oameni din presa, pe care nu ii acuz, si oameni din alte institutii publice. Dintr-o data dau sfaturi si presedintelui partidului, si primului ministru, si altor colegi cum e bine si cum nu e bine, doar, doar s-o produce o ruptura", a mai declarat Dragnea.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.